Measures that reduce the risk of an in-flight reaction to peanut and tree nuts 1. Passengers requesting any kind of special accommodation (e.g., peanut/tree nut snacks not be distributed, announcement to not eat items with peanut/tree nut, request special peanut/tree nut-free meal, buffer zone, pre-board, request to sit in a certain seat/zone). 2. Peanut/tree nut-free meals. 3. Wiping of tray tables 4. Avoidance of airline pillows or blankets 5. Buffer zones around which peanut or nut products cannot be consumed 6. Request other passengers not to consume peanut/tree nut-containing products 7. Announcement that passengers do not eat peanut/tree nut containing goods 8. Not consuming airline-provided food

http://alexsfakianakis.blogspot.com/2017/05/in-flight-allergic-emergencies.html
Alexandros Sfakianakis
Anapafseos 5 . Agios Nikolaos
Crete.Greece.72100
2841026182

6948891480
alsfakia

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s